Jakou rozpustnou kávu zvolit?
Jak se rozpustná káva vyrábí?
Výroba rozpustné kávy je stejná jako například u masoxu. Uvaří se velké množství kávy z běžné zrnkové mleté kávy. Lógr se přefiltruje a následně se z výsledného nápoje odpaří voda. Sušina je rozpustná káva, která se po opětovném zalití vodou opět stává kávou. K výrobě rozpustné kávy se často využívá nejnekvalitnější zrna. Do sušin jsou přidávány různé stabilizátory pro zajištění trvanlivosti a větší pěnivosti. Rozpustná káva má vždy svou typickou chuť, lépe řečeno pachuť. Tento způsob přípravy kávy je dost rychlý, ale ze zdravotních i z kvalitativních důvodů jej nedoporučujeme.
Když už hledáte jednoduchý a levný způsob přípravy kávy
Zkuste Kávu do kapsy. Naše šikovné kávové filtry, které jsou již naplněné namletou čerstvou kávou z těch nejlepších světových pražíren, vás přesvědčí, že žádný kávovar nepotřebujete. Jestli jste doma, v práci či na cestách, stačí vytáhnout šikovný pytlík a připravit si dokonalou kávu do 2 minut. Postačí vám jen hrnek a horká voda.
O co se jedná? Podívejte se na postup přípravy, ohromí vás jeho jednoduchost