Black friday probíhá od 15.11. do neurčita. Tak s objednávkami neváhejte, protože slevy můžou kdykoliv zkončit. 25% slevy budou automaticky započítány u produktu s označením.

Filtrovaná káva a její příprava

V tomto článku vám vysvětlíme dva typy přípravy filtrované kávy. Prvním je starší a tradičnější způsob přípravy, druhý je naopak moderní, mnohem jednodušší a kvalitnější.

Tradiční způsob přípravy

Filtr "posaďte" na šálek nebo konvičku a vložte do něj filtrační papír. Nasypte požadované množství středně hrubě mleté kávy. Kávu navlhčete vodou o teplotě asi 90°C (vodu nechte po varu asi 1,5 minuty chladnout v otevřené konvici) a nechte ji 20 vteřin rozpařit. Poté dolijte vodou až po okraj filtru a počkejte, až veškerá tekutina prokape do šálku. Jednoduché, že?

Přejít do kávy ve filtru

Moderní způsob přípravy  

Zkuste Kávu do kapsy. Naše šikovné kávové filtry, které jsou již naplněné namletou čerstvou kávou z těch nejlepších světových pražíren, vás okouzlí svou jednoduchou přípravou a dokonalou chutí. Jestli jste doma, v práci či na cestách, stačí vytáhnout šikovný pytlík a připravit si dokonalou kávu do 2 minut. Postačí vám jen hrnek a horká voda.

 

Objednejte
DEGUSTAČNÍ BALÍČEK 129 Kč S DOPRAVOU ZDARMA
a v případě nespokojenosti vám vrátíme celou částku

JEDINEČNÉ VÝHODY

Varianty balení
1 x 10 g Každý filtr s kávou je balený zvlášť
5 x 10 g, 10 x 10 g, 30 x 10 g Jednotlivé filtry s kávou jsou umístěny po více kusech do jednoho opětovně uzavíratelného obalu.
Postup přípravy
Odtrhni filtr
Nasaď na hrnek
Prolej horkou vodou