Chlapská edice
Udělali jsme průzkum:
Oslovili jsme 100 českých chlapů a zjistili jsme, co vše má splňovat káva, aby jim chutnala, a podle toho jsme vytvořili chlapskou edici.
Které parametry naše chlapská edice kávy splňuje:
1.) Káva má nakopnout
Chlapy především pijí kávu, aby je pořádně vzpružila.
To znamená, že musí být silná a musí obsahovat mnoho kofeinu.
My jsme pro chlapskou edici zvolili naši kávu DeeBee, která se skládá ze 70% z Arabiky a z 30% z Robusty. Právě Robusta zajišťuje v kávě nebývalé množství kofeinu.
Abychom se ujistili o její síle, nechali jsme si udělat její chemický rozbor a zjistili jsme, že v jedné dávce, tedy v jednom filtračním sáčku, který profiltrujete do 150 ml kávy, je obsah kofeinu 100 mg. Když ji porovnáte s Redbulem, který obsahuje množství 32 mg na 100 ml, tak zjistíte, že v naší jedné dávce je 2krát více kofeinu než v 1 Redbulu. Navíc naše káva neobsahuje nezdravý cukr, barviva apod.
2.) Káva má dobře chutnat
Každý vnímá chutě jinak, ale z našeho průzkumu vyplynulo, že káva má být hořká, zemitá a většina chlapů taktéž ocení čokoládové nebo oříškové tóny.
To chlapům chutná a to v naší chlapské edici najdete.
3.) Káva se musí snadno připravit
Je super, když je káva silná a dobře chutná.
Ale k čemu to je, když je příprava kávy náročná.
S našimi filtračními sáčky připraví kávu každý chlap do 2 minut.
Stačí roztrhnout filtr, nasadit ho na hrnek a prolít horkou vodou.
4.) Ideálně bez úklidu
Žádný chlap nemá rád úklid..
Ať už si kávu připravujete v kávovaru, ve frenchpresu, či pomocí jiné aparatury, je s tím spojen úklid, který jistě nikoho nebaví.
Naše filtry stačí pouze vyhodit a je uklizeno.
Žádné vymývání frenechpresu se sítkem či údržba kávovaru nehrozí.
5.) Kávu chtějí i mimo kancelář či domov
Ať už na výšlapu nebo v divočině, na kole, u ohně, u stanu v kempu - kdekoliv jste, tak si vychutnáte zážitek s naši výbornou kávou. Proč si ho kazit lacinými náhražkami jako je rozpustná káva či turek?
Kávu do kapsy si můžete připravit kdekoliv do 2 minut a navíc bude chutnat jako v profesionální pražírně.